Sunday, November 30, 2014

Program Titian Kasih anjuran UKM di Rumah Jagaan Warga Emas Al Ikhlas Puchong bersama kumpulan nasyed PAWANA

Alhamdullilah, setinggi-tinggi kesyukuran di panjatkan kepada Allah kerana sekali lagi mengizinkan saya mengelolakan satu lagi program di bawah kelolaan yang yang juga merupakan final projek buat kami di semester 5.

Sejak semester 3 kami diberikan amanah menganjurkan program berbentuk ilmiah dan bakti khidmat masyarakat bagi salah satu subjek yang diambil.

Alhamdullilah, semester 3 yang lepas kumpulan saya telah mengadakan program di salah sebuah sekolah bersama pensyarah kami iaitu Prof Madya Dr Hanan Kassan.Program terebut erupakan program pertama yang pernah saya kelolakan. Beralih kepada seester 4 kami sebulat suara memilih Felda Jelai  untuk mengadakan program bersama warga felda di sana. Alhamdullilah program sekali lagi berjaya dengan lancar dan paling menggembirakan apabila kami berjaya mengundang Ustaz Zamri Mantop sebagai tetamu jemputan bagi slot forum pada malam itu. Tidak kurang juga kemeriahan program kami apabila turut dihadiri oleh seorang pelakon veteren yang lebih mesra dikenali sebagai Mak Mah (Ruminah Sidek )

Terkini, 29 November yang lalu, sekali lagi kami berjaya menjayakan program terakhir iaitu di Rumah Warga Emas Al Ikhlas Puchong. Kali ini program kami disertai oleh kumpulan Nasyeed PAWANA. Alhamdullilah, memandangkan mereka merupakan sahabat saya maka dipermudahkan urusan menjemput mereka membuat show di program kami bagi menghiburkan penghuni rumah tersebut.


Bergambar kenangan bersama barisan ahli PAWANA NASYEED ( berbaju koperat merah ) dan PA mereka (berbaju koperat biru kuning) selepas selesai slot bersama mereka.hihi lawak sebenarnya bila secara tidak dirancnang saya turut berpakaian berwarna merah seperti mereka ^_^

Bergambar sebelum beransur pulang. ( Ok jangan pelik melihat tangan saya yang berbalut. itulah akibatnya memandu melebihi had laju...hehe )

~ candid ~

Gambar ni di whatsapp oleh salah seorang ahli team nasyid tersebut yang merupakan sahabat saya. Katanya PA mereka yang ambil gambar ni secara curi-curi. Haishh acam mana saya tak sedar ni?? Hamboi siap berkirim salam ye.....
Layankan aje~
Bila dilihat semula rare juga gambar ni sebenarnya...tangan berbalut kemas..hihi ^_^
terima kasih tuan PA untuk gambar ni ^_^

No comments:

Post a Comment

Followers